Dr. Swiss: Enzymová kůra 100 patentovaných kapslí pro nejnáročnější uživatele, což odpovídá 100 dávkám.
Podpořte svoje zdravé a rychlé trávení pomocí směsi trávících enzymů Dr. Swiss.
Dr. Swiss představuje ideální složení přípravku tak, aby přispěl k normálnímu stavu trávicío ústrojí.
Trápí Vás potíže s trávením a zažíváním a nechcete je hned řešit užíváním léků? Nemusíte.
Enzymová kůra
Při nedostatku enzymů přecházejí nerozložené bílkoviny do tlustého střeva, kde podléhají procesům hnití a mohou způsobit trávicí problémy. Užíváním přípravku přispíváte k normálnímu trávení.
Klíčové vlastnosti přípravku:
- přispívá ke snižování hmotnosti
- přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
- napomáhá při pocitech plynatosti
- přispívá k normální funkci trávení
Jaké enzymy působí pozitivně na trávicí systém a k čemu slouží?
Amyláza: primární enzym trávicí škrob, který se vylučuje v těle. Přesněji řečeno, štěpí sacharidy (polysacharidy) na menší disacharidové jednotky a nakonec je přeměňuje na monosacharidy, jako je glukóza. Enzymy hrají klíčovou roli při každé funkci v lidském těle.
Proteáza: proteázy, též známé jako proteináza nebo peptidáza, jsou enzymy, které mají katalytickou funkci štěpit peptidové vazby z polypeptidového řetězce v konkrétním proteinu. Proteázy jsou pro lidské tělo nesmírně důležité. Jsou nezbytné pro trávení, neboť přeměňují bílkoviny nacházející se v potravinách na aminokyseliny. Kromě toho tento enzym může štěpit nestrávené proteiny a toxiny.
Lipáza: velmi důležitý enzym v procesu trávení tukových látek (lipidů), které se nacházejí v lidském metabolismu nebo jako součást stravy. Hydrolyzuje tuky na menší části, takže je mohou střeva absorbovat.
Celuláza: štěpí molekulu celulózy na monosacharidy „jednoduché cukry“, jako je beta-glukóza, nebo kratší polysacharidy a oligosacharidy. Lidé a jiná zvířata, kromě přežvýkavců, nemohou vytvářet celulázu. Mohou jej tedy pomocí fermentace rozložit jen částečně a nejsou schopni využít energii z vláknitých rostlin. Takže kdykoli lidé jedí rostliny, skutečně přijímají rostlinné buňky, vláknité buněčné stěny a celulózu z nich. Protože nejsou schopny produkovat enzym zvaný celuláza, vlákna jsou trávením strávená flórou z tlustého střeva fermentací. Tento konkrétní mechanismus však rozkládá pouze některá rostlinná vlákna. Ostatní jsou vyloučeny z těla. Na rozdíl od lidí mají krávy velké množství mikrobů, které tráví celulózu a rozkládají seno a trávu. Celkovou energii tedy berou pouhým požitím trávy.
Laktáza: enzym nacházející se v lidském těle, který funguje jako látka rozkládající disacharid laktózu a mléčné cukry. Tento enzym je mimořádně důležitý, neboť asimiluje mléčné cukry a bez něj by tělo nemohlo mít žádné výhody mléčných výrobků. Laktázu produkuje sliznice, která pokrývá tenké střevo, a dosahuje nejvyšší úrovně v kojeneckém věku, protože jediný největší zdroj kalorií (40%) pochází z mateřského mléka. Normálně by se produkce laktázy měla po tomto období zastavit, ale vzhledem k tomu, že žijeme v moderní společnosti s rozvinutým zemědělstvím, mléko najdete v každém obchodě v mnoha formách a tělo se mu dokázalo přizpůsobit. Hlavní výhodou laktázy je její schopnost štěpit molekuly laktózy a mléčné výrobky. To podporuje vstřebávání vitamínů a živin obsažených v mléce, které zlepšují imunitu a zvyšují pevnost těla. Když organismus přestane produkovat laktázu, mléčné výrobky ztratí nejen svoji výživnou sílu, ale dokonce se stanou škodlivými.
Maltáza: je enzym, který štěpí disacharid maltózu a nachází se v lidech, kvasinkách, bakteriích a rostlinách. Může strávit disacharidy na sladové cukry známé také jako monosacharidy. Během celého trávení se škrob přeměňuje na maltózu slinnými nebo pankreatickými enzymy známými také jako amylázy. Potom se vylučovaná maltáza transformuje na glukózu.
Složení – bylinná směs
Prášková směs enzymů, Amyláza, Proteáza, Lipáza, Celuláza, Laktáza, Maltáza, Sacharáza: 360 mg/1 kapsle (RHP = nestanovena %)
RHP = denní referenční hodnota příjmu
Balení obsahuje: 100 ks kapslí
Doporučené dávkování:
užívejte 1-2 kapsle denně společně s jídlem
Skladování: Uchovávejte na suchém a tmavém místě při teplotě do 25 °C. Skladujte mimo dosah malých dětí. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Upozornění: Tento výživový doplněk se nesmí používat jako náhrada pestré stravy a není určen pro děti. O užívání v průběhu těhotenství a kojení se poraďte se svým lékařem. Tento produkt není určen jako prevence nebo lék na některá onemocnění.
Balení obsahuje: 100 ks
Doplněk stravy: ano
Doplňkové parametry
Hmotnost | 0,046 kg |
---|---|
Výrobce |
Dr. Swiss: Enzymová kůra 100 patentovaných kapslí pro nejnáročnější uživatele, což odpovídá 100 dávkám.
Podpořte svoje zdravé a rychlé trávení pomocí směsi trávících enzymů Dr. Swiss.
Dr. Swiss představuje ideální složení přípravku tak, aby přispěl k normálnímu stavu trávicío ústrojí.
Trápí Vás potíže s trávením a zažíváním a nechcete je hned řešit užíváním léků? Nemusíte.
Enzymová kůra
Při nedostatku enzymů přecházejí nerozložené bílkoviny do tlustého střeva, kde podléhají procesům hnití a mohou způsobit trávicí problémy. Užíváním přípravku přispíváte k normálnímu trávení.
Klíčové vlastnosti přípravku:
- přispívá ke snižování hmotnosti
- přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
- napomáhá při pocitech plynatosti
- přispívá k normální funkci trávení
Jaké enzymy působí pozitivně na trávicí systém a k čemu slouží?
Amyláza: primární enzym trávicí škrob, který se vylučuje v těle. Přesněji řečeno, štěpí sacharidy (polysacharidy) na menší disacharidové jednotky a nakonec je přeměňuje na monosacharidy, jako je glukóza. Enzymy hrají klíčovou roli při každé funkci v lidském těle.
Proteáza: proteázy, též známé jako proteináza nebo peptidáza, jsou enzymy, které mají katalytickou funkci štěpit peptidové vazby z polypeptidového řetězce v konkrétním proteinu. Proteázy jsou pro lidské tělo nesmírně důležité. Jsou nezbytné pro trávení, neboť přeměňují bílkoviny nacházející se v potravinách na aminokyseliny. Kromě toho tento enzym může štěpit nestrávené proteiny a toxiny.
Lipáza: velmi důležitý enzym v procesu trávení tukových látek (lipidů), které se nacházejí v lidském metabolismu nebo jako součást stravy. Hydrolyzuje tuky na menší části, takže je mohou střeva absorbovat.
Celuláza: štěpí molekulu celulózy na monosacharidy „jednoduché cukry“, jako je beta-glukóza, nebo kratší polysacharidy a oligosacharidy. Lidé a jiná zvířata, kromě přežvýkavců, nemohou vytvářet celulázu. Mohou jej tedy pomocí fermentace rozložit jen částečně a nejsou schopni využít energii z vláknitých rostlin. Takže kdykoli lidé jedí rostliny, skutečně přijímají rostlinné buňky, vláknité buněčné stěny a celulózu z nich. Protože nejsou schopny produkovat enzym zvaný celuláza, vlákna jsou trávením strávená flórou z tlustého střeva fermentací. Tento konkrétní mechanismus však rozkládá pouze některá rostlinná vlákna. Ostatní jsou vyloučeny z těla. Na rozdíl od lidí mají krávy velké množství mikrobů, které tráví celulózu a rozkládají seno a trávu. Celkovou energii tedy berou pouhým požitím trávy.
Laktáza: enzym nacházející se v lidském těle, který funguje jako látka rozkládající disacharid laktózu a mléčné cukry. Tento enzym je mimořádně důležitý, neboť asimiluje mléčné cukry a bez něj by tělo nemohlo mít žádné výhody mléčných výrobků. Laktázu produkuje sliznice, která pokrývá tenké střevo, a dosahuje nejvyšší úrovně v kojeneckém věku, protože jediný největší zdroj kalorií (40%) pochází z mateřského mléka. Normálně by se produkce laktázy měla po tomto období zastavit, ale vzhledem k tomu, že žijeme v moderní společnosti s rozvinutým zemědělstvím, mléko najdete v každém obchodě v mnoha formách a tělo se mu dokázalo přizpůsobit. Hlavní výhodou laktázy je její schopnost štěpit molekuly laktózy a mléčné výrobky. To podporuje vstřebávání vitamínů a živin obsažených v mléce, které zlepšují imunitu a zvyšují pevnost těla. Když organismus přestane produkovat laktázu, mléčné výrobky ztratí nejen svoji výživnou sílu, ale dokonce se stanou škodlivými.
Maltáza: je enzym, který štěpí disacharid maltózu a nachází se v lidech, kvasinkách, bakteriích a rostlinách. Může strávit disacharidy na sladové cukry známé také jako monosacharidy. Během celého trávení se škrob přeměňuje na maltózu slinnými nebo pankreatickými enzymy známými také jako amylázy. Potom se vylučovaná maltáza transformuje na glukózu.
Složení – bylinná směs
Prášková směs enzymů, Amyláza, Proteáza, Lipáza, Celuláza, Laktáza, Maltáza, Sacharáza: 360 mg/1 kapsle (RHP = nestanovena %)
RHP = denní referenční hodnota příjmu
Balení obsahuje: 100 ks kapslí
Doporučené dávkování:
užívejte 1-2 kapsle denně společně s jídlem
Skladování: Uchovávejte na suchém a tmavém místě při teplotě do 25 °C. Skladujte mimo dosah malých dětí. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Upozornění: Tento výživový doplněk se nesmí používat jako náhrada pestré stravy a není určen pro děti. O užívání v průběhu těhotenství a kojení se poraďte se svým lékařem. Tento produkt není určen jako prevence nebo lék na některá onemocnění.
Balení obsahuje: 100 ks
Doplněk stravy: ano
Doplňkové parametry
Hmotnost | 0,046 kg |
---|---|
Výrobce |
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.